Vrijgezellenuitje met Art in one:
Voor het organiseren van uw vrijgezellenuitje zijn de creatieve workshops van Art in one de perfecte oplossing. Art in one kan deze dag tot een spannende belevenis maken. Met bruid of bruidegom creatief bezig zijn maakt deze dag voor iedereen onvergetelijk

Art in one heeft een breed aanbod aan creatieve workshops waaruit u kunt kiezen.

Art in one workshops

Bedrijfsuitje, groepsuitje, vrienden - vriendinnen of vrijgezellenuitje

Schilderen.
Gezamenlijk een schilderij maken. Jezelf uiten met kwast en verf. Ongeremd met verf bezig zijn. Individueel of in groepjes met een thema aan de slag. Er wordt gewerkt met acrylverf waarbij we gezamenlijk naar creatieve oplossingen zoeken. Werken met kleur en gestalte geven aan een idee. Het plezier om nu eens onbekommerd met verf aan de slag te gaan staat voorop.

Het is mogelijk om gezamenlijk een of meerdere doeken te maken of individueel in een kleiner formaat. Ook een (heel) groot doek behoort tot de mogelijkheden.

Beeldhouwen.
Bij beeldhouwen wordt er gewerkt met zachte steensoorten, onder andere speksteen en mergel. Bij een meerdaagse workshop kan er worden gewerkt met serpentijn.
Laat je inspireren door de steen, zoek naar een vorm en gebruik je fantasie. Je werkt met beitels en vijlen. Na het hakken wordt het beeld gepolijst, waardoor er een glanzend resultaat wordt bereikt.

De duur van deze workshops is afhankelijk van de gekozen steensoort.


Boetseren.
Gezamenlijk aan een project werken, met je handen de natte klei kneden en vorm geven, een gebouw of ornament, de confrontatie met elkaar en de klei aangaan. Of met zijn allen het beeld maken wat in het bedrijf ontbreekt.

Met dit aardse materiaal kun je de tijd even helemaal vergeten. Met klei beschik je over alle mogelijkheden om je te uiten. Of je nu een figuratief of abstract beeld boetseert, het portret van je collega, een gebouw of een vaas het behoort met klei allemaal tot de mogelijkheden.

Keramiek beschilderen.
Een heel uitdagende workshop voor bedrijven is het beschilderen van keramiek. Druk het thema van het bedrijf uit in een gezamenlijk beschilderd tegeltableau. Het tableau wordt gebakken en kan hierna geplaatst worden binnen het bedrijf, waar het een blijvend aandenken vormt aan een geslaagd project. Op verzoek kunnen ook nadere vormen (vaas, schaal......) gedecoreerd en gebakken worden.

Of beschilder een opvallende koffiemok voor op de werkplek. Deze kan na het bakken gebruikt worden en blijft een origineel en creatief item, wat nog heel wat gesprekstof zal opleveren.

Percussie
Een wel heel geruchtmakende workshop met Afrikaanse of zuid Amerikaanse ritmes. Gezamenlijk naar ritme zoeken. Het dreunen van de grote trom. Samen met de docent worden er diverse ritmes ingestudeerd, die uiteindelijk tot een compositie zullen resulteren. Hiervoor staat een groot aantal van verschillende soorten trommels ter beschikking. Muziek kennis is niet noodzakelijk alleen uw gevoel voor ritme wordt op de proef gesteld. Binnen een uur zijn er al fantastische resultaten te behalen. Aan het eind wordt er door de deelnemers een gezamenlijke uitvoering verzorgd

Theater
Deel uit maken van een gezamenlijk verzonnen kunstwerk. Iedereen op het verkeerde been zetten. In de huid van een ander kruipen en je collega's verrassen met een heel andere kant van jezelf. Creativiteit, flexibiliteit zijn trefwoorden bij deze workshop. Bij het gezamenlijk instuderen van een voorstelling wordt een beroep gedaan op lef, enthousiasme en improviserend vermogen. Bij de theater workshops van Art in one is de verbeelding aan de macht.

Dans workshop
Een dynamische workshop
Vrije dans en improviserende beweging waarbij het plezier voorop staat. Middels verschillende opdrachten maakt u zich dans en bewegingsvormen eigen. Iedere workshops staat in het teken van een vooraf afgesproken thema. De workshop begint met een warming-up, daarna gaat iedere deelnemer met het thema aan de slag. Daarna ontvangt ieder een opdracht. Bijvoorbeeld het dansen van een langzame wals alsof het een hartstochtelijke tango is, iemand uitschelden zonder de mond open te maken of uit volle overtuiging de baltsdans van de kraanvogel te imiteren.
Iedere deelnemer gaat in eerste instantie zelf met deze thema's aan de slag. Daarna vormen we kleine of grotere groepjes om het geheel uit te breiden. Tijdens de workshop staat het plezier van het samenwerken en experimenteren, het aanleren van de diverse bewegingen zowel als het plezier van het instuderen een grote rol.
Zang workshop
Zingen geeft plezier, het ontspant en brengt mensen samen. We gaan het leven, in al zijn facetten, bezingen: van ingetogen tot swingend, van uitbundig tot melancholiek. Samenspel en plezier staan voorop en vals zingen is toegestaan.
Het repertoire zal bestaan uit eenvoudige meerstemmige muziek, hoofdzakelijk volksmuziek uit diverse landen of een uitstapje naar modern repertoire. Zangervaring of kennis van het notenschrift is geen vereiste. Het repertoire biedt een palet aan mogelijkheden maar de (unieke!) groep natuurlijk ook.

Arrangementen voor bedrijven, groepen en particulieren:
verras iemand met een leuk arrangement. De creatieve workshops van art in one zijn een verrassende invulling van uw vrijgezellenuitje.

Relatiegeschenk, cadeaubon verrassing:
Verras iemand met een leuk geschenk voor iedere verrassing of exclusieve gelegenheid de ideale kadobon deze kunt u kado doen geven bij een verjaardag, valentijnsdag, kerstmis kerst, sinterklaas maar ook bij een afscheid, jubileum, relatiegeschenk, bruiloft, huwelijksfeest, felicitatie een kadobon met aktie:

klik hier als u naar de pagina van art in one wil gaan.