Welkom bij Art in one. Met een aanbod van verschillende creatieve bedrijfsuitjes biedt Art in one een ruime keuze aan creatieve mogelijkheden..

Art in one heeft al 12 jaar ervaring in workshops en bedrijfsuitjes voor bedrijven. Met de bedrijfsuitjes van art in one kunt u een persoonlijke en creatieve toets toevoegen aan uw bedrijfsbijeenkomst. Onder andere voor training en teambuilding, maar ook voor de jaarlijkse bedrijfsuitjes kunt u bij ons terecht. Bij art in one kunt u een keuze uit diverse bedrijfsuitjes maken.

Creatieve bedrijfsuitjes met Art in one. Onze bedrijfsuitjes lenen zich bijzonder om buiten de werksfeer creatief met elkaar samen te werken. Via het ontwikkelen van ideeŽn en het zoeken van creatieve oplossingen, leren de deelnemers elkaar tijdens de bedrijfsuitjes in een geheel nieuwe situatie kennen. Met verf klei of andere materialen gaat u in een inspirerende omgeving aan de slag. Onze bedrijfsuitjes zijn verrassend van opzet en zeer geschikt om in te spelen op de actualiteit binnen uw organisatie. De bedrijfsuitjes lenen zich ook uitstekend als aanvulling op een training, of als team-(bedrijfs)uitjes.