workshops en cursussen Image

art-in-one
  Art in one creatieve workshops-----workshops----->schilderen---beeldhouwen---boetseren---keramiek beschilderen---percussie---zang---dans     


updated 6-1-05
Voeg toe aan uw
favorieten

::: links :::

huidige bezoekers !

 


 

Welkom bij Art in one. Met een aanbod van verschillende creatieve workshops biedt Art in one een ruime keuze aan creatieve mogelijkheden..

Art in one heeft al 12 jaar ervaring in workshops en cursussen voor bedrijven. Met de bedrijfsworkshops van art in one kunt u een persoonlijke en creatieve toets toevoegen aan uw bedrijfsbijeenkomst. Onder andere voor training en teambuilding, maar ook voor het jaarlijkse personeelsuitstapje kunt u bij ons terecht. Bij art in one kunt u een keuze uit diverse mogelijkheden maken.
lees meer.

Creatieve workshops met Art in one. Onze workshops lenen zich bijzonder om buiten de werksfeer creatief met elkaar samen te werken. Via het ontwikkelen van ideeŽn en het zoeken van creatieve oplossingen, leren de deelnemers elkaar in een geheel nieuwe situatie kennen. Met verf klei of andere materialen gaat u in een inspirerende omgeving aan de slag. Onze workshops zijn verrassend van opzet en zeer geschikt om in te spelen op de actualiteit binnen uw organisatie. De workshops lenen zich ook uitstekend als aanvulling op een training, of als team-(bedrijfs)uitje.