creatief bedrijfsuitje met Art ine one. Wilt u een fantastische inspirerende dag met al uw medewerkers beleven? Een dag waardoor iedereen weer weet waarvoor hij of zij het ook al weer doet? Een dag waarop u uw collega als vriend gaat ontdekken? Een dag die ingebed is in de organisatiestrategie en daarom ook op lange termijn zijn effect heeft?
Met elkaar een geheel nieuwe basis tot samenwerking vinden. Elkaar uitdagen, verrassen, inspireren en verbazen. Voorop staat het vormen van teams die elkaar op een geheel nieuwe wijze leren kennen. Art in one heeft in samenwerking met Joke Visser een aantal creatieve happenings samengesteld die langere tijd effect zullen hebben op de interne structuur van uw organisatie. Ontdek de kracht van creativiteit voor uw doelstellingen. In overleg stellen wij een traject samen. U als opdrachtgever geeft aan wat het resultaat moet zijn van een traject en wij ontwikkelen het op maat. wij hebben ervaring met grootschalige creatieve teambuildingsactiviteiten, functionele effectiviteit van afdelingen, en zelfsturing binnen teams.

Uw event
Wilt u een fantastische inspirerende dag met al uw medewerkers beleven? Een dag waardoor iedereen weer weet waarvoor hij of zij het ook al weer doet? Een dag waarop u uw collega als vriend gaat ontdekken? Een dag die ingebed is in de organisatiestrategie en daarom ook op lange termijn zijn effect heeft?
Een event betekent vaak meer voor uw organisatie dan duizend woorden. Zet uw droom om in daden. Ingezet met de juiste middelen, de juiste toon, 'verlicht' het uw bedrijf. Al onze events zijn maatwerk en worden in intensief onderling overleg samengesteld.

Onze evenementen typeren zich door creativiteit, samenwerking, sprankelende speelse elementen, en spreken altijd het enthousiasme van de deelnemers aan.
Wij zijn immers dromers die doen.


Op verzoek kunnen onze workshops het karakter van Teambuilding krijgen. Een samen te stellen programma kenmerkt zich door een combinatie van maatwerk en intensieve begeleiding.
De teambuildende elementen die nodig zijn om een organisatie goed te laten functioneren kunnen precies dezelfde zijn als bij een door ons samengestelde creatieve workshop. Samenwerking in plaats van concurreren, teamwork in plaats van werken op eigen eilandjes. In perfecte afstemming moeten de krachten gebundeld worden. In de werksituatie wordt verlangd dat werkne(e)mers/ters erg goed op elkaar ingespeeld zijn en dat de samenwerking en communicatie soepel verloopt. Het doel van ons Teambuilding programma is het creëren van onderling begrip. Vanuit begrip voor de kwaliteiten en talenten van jezelf en voor die van anderen kan een diepere compassie ontstaan voor jezelf en de teamleden.

Art in one is een perfecte plek voor een bedrijfsuitje: ontdek een heel andere kant van je collega's en relaties! Keramiek beschilderen is gezellig, ontspannend en iedereen houdt er ook nog iets moois aan over. Je kunt ook samen werken aan bv. een servies voor het bedrijf, of een tegeltableau voor in de receptie. De sessie duurt ca. 2,5 uur. Na een korte uitleg gaan jullie lekker zelf aan de slag. Met onze materialen en technieken kan iedereen een kunstwerk maken! De werkstukken zijn na een dag of 5 klaar om opgehaald te worden. Schilderen is actief en kleurrijk. Met zijn allen een groot doek voor het bedrijf schilderen. Abstract figuratief of naar het thema van het bedrijf. Percussie is ritmisch actief en dwingt tot luisteren. Het gezamenlijk instuderen van diverse ritmes geeft een teamgevoel. Boetseren is een creatieve workshop waarin je met natte klei een sculptuur tot stand brengt een geweldige ervaring Beeldende kunst is vooral een kwestie van kijken. In onze creatieve workshops leer je je ogen goed de kost te geven. Al snel ga je anders naar je omgeving kijken, naar je eigen werkstukken en naar het werk van anderen. Hoe is het gemaakt en welk idee of welke gedachte zit erachter? Stap voor stap breng ik je de eerste beginselen bij van het tekenen en schilderen. Je werkt naar de natuur met een eenvoudig stilleven, bloemen of een model. Ik bespreek de beeldelementen in de tekening of het schilderij en de verschillende technieken met hun specifieke eigenschappen. Beeldelementen voor tekeningen zijn bijvoorbeeld: lijnen, vlakken en vormen, licht en schaduw. Ik leg je uit hoe je met perspectief en compositie een dieptewerking en ruimtelijkheid kunt suggereren. Beeldelement bij het schilderen is uiteraard de kleur. Daarbij behandel ik het mengen van kleuren, hun typische gevoelswaarde en uitdrukkingskracht. Ik geef uitleg over verf- en papiersoorten, materialen als pen, potlood, krijt en penseel, alsook de wijze waarop je deze hanteert.